Verschil met uitzendbureaus en W&S bureaus

Searchr is geen uitzendbureau en geen W&S bureau

Op het eerste gezicht lijkt Searchr op iets dat u al kent: een uitzendbureau of werving- & selectiebureau. Dat zijn we niet.

Searchr is een zoekbureau, wij zoeken namens u naar de juiste match in diverse CV databanken. Die zoektocht doen we op basis van de door u en ons opgestelde eisen en criteria.

We zoeken dus ook alleen kandidaten die aan die eisen en criteria voldoen en die bellen we om te vragen we of ze interesse hebben, hoeveel uur ze willen werken en wat hun salarisindicatie is. Als dat ook matcht, krijgt u het CV van de kandidaat aangeleverd.

Vanaf dan is het aan u. Als de eisen en criteria heel strikt zijn of de kandidaten heel schaars, dan kan het zijn dat u maar 2 kandidaten aangeleverd krijgt (dit is het minimum), maar als de functie wat meer regulier is en de eisen iets minder strikt, dan kunnen het er ook wel 10 of meer zijn.

De verdere selectie is dan aan u. U bepaalt met wie u gaat spreken en of dat eerst telefonisch of online is of direct face-to-face, u bepaalt het zelf. Ook het afwijzen of in file houden van kandidaten doet u zelf.

Searchr doet dus wel het zoekwerk voor u (wat het meeste tijd kost), maar met wie u in gesprek gaat en wie u aanneemt, is volledig aan u.

Searchr gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.