Tarieven

U de vacature, Searchr de search

Bij Searchr betaalt u een vast scherp tarief voor het actief zoeken naar en benaderen van kandidaten. Dus u krijgt uw eigen, tijdelijke, parttime recruiter voor een relatief laag, vast bedrag. Per opdracht betaalt u slechts 1895,-.

Daarvoor:
Publiceert Searchr uw vacature op minimaal 15 vacaturesites waar Searchr gratis op kan adverteren;
Publiceren wij uw vacature op de Searchr website en promoten wij deze actief via onze social media kanalen;
Searchen wij actief naar de beste kandidaten op jobboards zoals LinkedIn, Indeed, Nationale Vacaturebank, Monsterboard, werkzoeken.nl en werk.nl;
Wordt er met matchende kandidaten (zowel degenen die zelf hebben gesolliciteerd als degenen die wij actief hebben benaderd) contact gelegd en wordt hun beschikbaarheid, salaris en interesse getoetst;
 Ontvangt u alle matchende en geinteresseerde sollicitanten (zonder maximum) per mail.

De looptijd is een periode van 4 weken. In die periode wordt de search 4 x door onze recruiter uitgevoerd, op alle genoemde jobboards. Meestal kunnen we u binnen enkele dagen de eerste CV's van matchende en geinteresseerde kandidaten aanleveren. Het aantal CV's dat u ontvangt hangt af van hoe scherp de criteria zijn die we hebben opgesteld. Bij een 'schaarse' functie zijn het er misschien maar 2, maar bij een 'reguliere functie' misschien wel 10 of meer. U ontvangt altijd minimaal 2 passende CV's. U zou ook meerdere kandidaten op 1 search kunnen aannemen.

Indien er een succesvolle match is met 1 (of meerdere) van de sollicitanten die Searchr heeft aangeleverd, dan betaalt u ons een successfee van 995,- per aangenomen kandidaat.

Searchr kan ook de search uitbreiden met onderstaande diensten:

Online Nederlandse taaltest op HBO-niveau  29,- per test
Online Engelse taaltest op HBO-niveau  29,- per test
Zowel Nederlandse als Engels taaltest  39,- per 2 testen
Checken referentie   45,- per referentie
Online Assessments   tarieven op aanvraag

                                                                           
Het adverteren op Monsterboard , Nationale Vacaturebank en Intermediair zit niet bij het tarief inbegrepen, het actief zoeken naar kandidaten op deze sites wel. Het kan soms wenselijk zijn om te adverteren op deze sites, naast de 15 andere websites waar Searchr de vacature al zonder kosten op doorplaatst. De kosten voor deze websites worden 1 op 1 doorberekend. 

Searchr biedt diverse (online) assessments aan, variërend van 50,- tot 2000,-                                                                                        

Plaats uw opdracht

Searchr gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.