Recruitment kost tijd en is duur, maar niet bij searchr

Categorieën: Algemeen

Recruitment is vaak iets wat de HR professional ‘erbij doet’. Maar het doorlopen van een werving en selectieproces is erg tijdrovend. Als je er voor kiest om een vacature online te zetten en te wachten op sollicitaties, dan valt het nog mee. Hoewel je wel elke sollicitatie zorgvuldig moet behandelen en beantwoorden.

Als je er voor kiest om zelf te gaan zoeken in diverse CV-databanken, dan ben je nog veel meer kwijt. Dan is de kans dat je de beste kandidaat vindt overigens wel groter. Tot slot is een account op een CV databank duur, meestal loopt dat in de duizenden euro’s per jaar.

Daar is nu een oplossing voor: SEARCHR!

Oplossing van searchr
Searchr is er op gericht om op snelle en efficiënte wijze de beste kandidaten voor de vacature te vinden. U bepaalt vervolgens zelf welke kandidaten u uitnodigt en welke niet.
Ook de wijze waarop de procedure verder verloopt bepaalt u zelf en wie u aan neemt en op welke voorwaarden ook!
Searchr vraagt een vaste, lage prijs van 1895,-. Dus geen percentages van het jaarinkomen, geen duizenden euro’s aan fee, nee, een vaste lage prijs.

Hoe doet searchr dat?
Searchr heeft een account op de bekende CV-databanken, zoals LinkedIn, Indeed en Nationale Vacaturebank. Die kosten hoeft u dus niet meer te maken. Deze CV-databanken worden actief doorzocht naar de meest passende kandidaten.
Searchr heeft ook afspraken met 15 vacaturesites waar de vacature op geplaatst wordt. Dat levert vrijwel altijd goede sollicitanten op die door searchr worden beoordeeld op de afgesproken criteria.
Passende kandidaten worden benaderd om te informeren naar hun beschikbaarheid en salaris. Als dat past binnen uw wensen, worden ze bij u voorgesteld.

Snel, efficiënt en goedkoop. Meer weten? Plaats een opdracht of neem contact met ons op:

info@searchr.nl of 030 2003535

Reageer

Auteur
Deel dit artikel
Searchr gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.