Personeel gezocht?

Searchr zoekt en vindt uw nieuwe medewerker tegen een vast, scherp tarief.

Onze werkwijze

Snel de juiste nieuwe medewerker?

Intieme relaties verplicht melden: wat betekent dit voor HR?

Oliemaatschappij BP heeft onlangs zijn topman ontslagen omdat hij zijn liefdesrelaties op het werk verborgen hield voor de toezichthouders. Het Britse bedrijf gaat ook een stap verder, want alle werknemers moeten nu verplicht hun intieme relaties melden bij HR. Dan gaat het niet alleen om liefdesrelaties, maar bijvoorbeeld ook om familiebanden. Doen ze dat niet, dan kunnen zij ontslagen worden. Het is een opdracht die de nodige discretie vraagt van HR-adviseurs, die bovendien moeten opletten dat de privacyregels niet geschonden worden. Ook in Nederland zijn werkgevers beducht op intieme relaties op het werk, zeker nu ‘me-too’ nog steeds volop in de aandacht staat.

Bron

Hoe werkt het?

Onze werkwijze, simpel en snel in 4 stappen:

Kennismaking

Samen bespreken we telefonisch de inhoud van de vacature, het profiel, competenties, opleiding en gewenste achtergrond van de nieuwe collega.

Publiceren vacature & Search

De vacature wordt op minimaal 15 vacaturesites geplaatst, tegelijkertijd start de online search op de jobboards en social media kanalen.

Presenteren sollicitanten

Passende en geïnteresseerde sollicitanten worden geïntroduceerd. Vervolgens bepaalt u zelf welke kandidaten u wanneer op gesprek vraagt.

Start nieuwe collega

U bepaalt zelf wie u aanneemt en wanneer de nieuwe collega start. Ook de contractsvorm en arbeidsvoorwaarden bepaalt u volledig zelf.

Maak een searchagent
Bij searchr krijgen wij dagelijks hele interessante functies voor je binnen. Als je je bij ons inschrijft ben je de eerste die hiervan op de hoogte is!
Door middel van een searchagent kan je instellen welke functie je gemaild wilt krijgen zodat we je niet gaan spammen.

Anderen over Searchr

"Voor de invulling van 2 vacatures binnen onze organisatie kwamen we via Google op de website van Searchr terecht. De werkwijze van Searchr sprak ons direct aan en ik heb toen gebeld. Searchr besteedt veel aandacht aan de inventarisatie van de functie en wist daardoor snel de juiste kandidaten te vinden. Inmiddels zijn de vacatures vervuld en zijn wij weer op volle sterkte. Mede dankzij Searchr!"

Sandra | Hellemans

Searchr gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.